5 comments on “Το ΜΠΑ.ΤΣΟΚ είναι εδώ!!!

 1. Διάβαζα σήμερα κάτι σχετικό: Για κάτι 300σάρια και 400σάρια μισθούς φώναζαν σήμερα από την μία κάτι παιδιά της ΕΛ.ΑΣ, ενώ από την άλλη γινόταν λόγος για (συγκριτικά) μισθάρες των ΜΑΤ. Έτσι είναι: Όποιος δέρνει στο όνομα του λαού τον λαό δεν πρέπει να πάει πεινασμένος για ύπνο. Λένε ότι αύριο θα έρθουν αντιμέτωποι οι κύριοι συνάδελφοι! Ποντάρω όλα τα λεφτά μου στους χρυσαυγήτες των ΜΑΤ:-)

 2. Γειάσου καλό μου, εμ, ναί αυτές οι φωτό πιστέυω αποτελούν ντροπή, για τη χώρα μας…πραγματικά όμως (πρόσεξε όμως ό χι οι φωτό των, αθώων που βγαίνουν στους δρόμους, να διεκδικήσουν αυτά που τους παίρνουν, και που τους ανήκουν επειδή τα έχουν πάρει με κόπο και με αίμα οκ?, και που είναι κόποι 100χρόνων,αλλά οι φωτό σαν αυτή που έχεις πάρα-πάνω με τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ?, και τη κόρη του που κοιτά τρομοκρατημένη, (και δικαίως) πιστέυω εγώ, τους χρυσαυγίτες των Ματ, που λες κι εσύ…και κάποιες άλλες με μιά γριά γυναίκα (δε ξέρω εάν, τις έχεις δεί), η οποία είναι πεσμένη φαρδιά πλατιά στο δρόμο, σε μία -ένας Θεός ξέρει για τί, και τ ί της έκαναν, και σε μιά άλλη που τη μεταφέρουν δύο άντρες της ΕΜΑΚ?….ε, αυτές οι φωτό όντως αποτελούν ντροπή, για τη χώρα μας το να βγαίνει πάρα-έξω, αυτό-ότι έχουμε μια κυβέρνηση που προσπαθεί να μας αφαιρέσει το λόγο, που πλακώνει στο ξύλο αθώους και άμαχους, πολίτες που πάνε να διαδηλώσουν, για όσα τους κλέβουν ασύστολα κάθε μέρα…και που στέλνει στο νοσοκομείο αθώους πολίτες…με αναπνευστικά, και άλλα προβλήματα υγείας από, τα χημικά και από τα δακρυγόνα….ε,αυτά όντως θα πρέπει να μας κάνουν να ντρεπόμαστε.. καλημέρες καλό μου…

 3. Πρέπει να ξέρεις ότι στις Δυνάμεις Καταστολής δεν μπαίνει οποιοσδήποτε. Δεν νομίζω να είναι τυχαίο ότι γινόταν μια διαδήλωση και εκεί που ετοιμάζονταν τα ΜΑΤ να λένε “ΩΡΑΙΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΞΥΛΟ!!!”. Κολητάρια και κοματόσκυλα μπαίνουν για να έχει το κράτος το κεφάλι του ήσυχο. Ας βγούμε όλοι στους δρόμους να κάνουμε κανονική εξέγερση και σου υπόσχομαι ότι αυτά τα τομάρια δεν θα τα λυπηθώ ότι μισθό και αν παίρνουν ακόμα και εξ αίματος συγγενής να είναι ανάμεσα σε αυτούς. Του Μπάτσου η δουλειά, θέλει ψυχή σκατά.

 4. Με εκφράζει ένα σύνθημα που έχω ακούσει απο τους αναρχικούς που προσωπικά μπορεί να διαφωνώ σε πολλά μαζί τους αλλά σύμφωνω σε αυτό
  Τα ΜΑΤ δεν είναι παιδιά των εργατών είναι τα πιστά σκυλιά των Αφεντικών
  Κατα τα άλλα ο φασισμός και ο καπιταλισμός που κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα μας δεν πρέπει να περάσει…μπορεί ΜΟΝΟ μια συντονισμένη κοινωνική έκρηξη να μας σώσει

 5. 1. Καλώς αναγνώρισες τα στοιχεία της χούντας στην κυβέρνηση Παπανδρέου.
  Θα προσθέσω κι άλλο ένα: Την κατάργηση του συντάγματος. Το μνημόνιο έχει καταργήσει το σύνταγμα. Αλλά και πολλοί νόμοι που τρέχουν αυτή την περίοδο είναι αντισυνταγματικοί.
  Το ότι δεν λειτουργούν σήμερα τα ξερονήσια οφείλεται στον εκμοντερνισμό του συστήματος: έχουν μεταφέρει τα ξερονήσια σε όλη τη χώρα!
  2. Η «αγία οικογένεια» (γιατί ξέχασες τον Ανδρέα;) είναι ταγμένη στο πλευρό της πλουτοκρατίας και την υπηρετεί άλλοτε σαφώς (Γιώργος) άλλοτε παραπλανητικά (Ανδρέας) και άλλοτε κυνικά (Γιωργάκης)!
  3. Θα διαφωνήσω μαζί σου πλήρως για την αποστροφή σου στα κόμματα.
  Ένα από τα κόλπα του συστήματος είναι να καλλιεργεί αυτή ακριβώς τη νοοτροπία: αφού οι εκφραστές του καπιταλισμού δεν μπορούν να κρυφτούν πλέον, αντί να οργιστείς γι’ αυτούς και να απαξιώσεις το σύστημα που υπηρετούν, σε θέλουν να απαξιώσεις κάθε πολιτική δύναμη, ώστε να μη στραφείς αλλού.
  Με την ίδια τακτική σε ώθησαν στην “no name” πλατεία για να εκτονωθεί η οργή σου, ώστε να μην προκύψει κάτι άλλο. Και μη μου πεις ότι δεν σε ώθησαν, γιατί θα σου θυμίσω ότι οι άλλοι λακέδες του συστήματος (τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι με ISO στην προπαγάνδα) αντιμετώπιζαν το γεγονός με συμπάθεια και «τρυφερότητα» τουλάχιστον, μέχρι εξώθηση, όταν σε άλλες πιο σαφείς διαδηλώσεις του λαού συκοφαντούν και παραποιούν γεγονότα!

  Υ.Γ. Για την ιστορία, αναφέρω ότι η λέξη χούντα προέρχεται από την ισπανική junta, που εκτός από την κύρια σημασία της που είναι
  «διοικητικό συμβούλιο», σημαίνει κλίκα και συμμορία!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s